Stugan i Sunne

NYCKEL
På sikt kommer vi byta lås i klubbstugan för att få kontroll över nycklar. Tills det är gjort ber vi er hjälpas åt så att medlemmar kan låna nycklar av varandra till vidare. Ny info kommer.  Motkrav är man ställer upp på stugdagar och städning av klubbstugan.

PARKERING i SUNNE

INGEN parkering får ske i anslutning till stugan.

Detta gäller utan undantag.

För att underlätta ur och i lastning har vi har försett stugan med ytterligare ett skidställ.

Omedelbart efter urlastning SKALL våra bilar parkeras ”bakom” husvagnarna mitt emot stugan på den vanliga parkeringen !!!

Inga bilar får heller parkeras i området upp mot backen (mot grillplatsen till).

Vi får hjälpas åt allihopa för att få denna logisktik att fungera.

TRIVSELREGLER

Vi har gjort en del åtgärder för att försöka få ut så mycket som möjligt ur stugan till förmån för att vi skall kunna vara där inne.

I tillägg till detta ber vi alla medlemmar att vid träningstillfällen respektera följande:

-       Efter ombyte bär ut pjäxbagar och allt annat som inte behövs på altanen eller till era bilar.

-       All utrustning som skidor, stavar eller käppar osv stannar utanför eller i de förråd vi byggt.

Detta handlar egentligen bara om sunt förnuft, om vi alla hjälps åt kommer ALLA kunna få plats med det nödvändiga.

Hoppas att alla kan dra sitt stå till stacken i detta.

Alla som använder stugan måste ta sitt ansvar när det gäller underhåll och städning.

Uppdaterad: 2015-01-29 22:36
Skribent: Tony Larsson

GULDSPONSORER

SKYLTSPONSORER

BengtMartins

Karlstads SLK Tackar de företag som stöder vår verksamhet.
Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång 80st aktiva i träning och tävlingsverksamhet, 200st barn i skidskolan, utbildning av våra ledare och inköp av materiel mm som behövs.

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor