Stöd oss

Kan Ni tänka Er att stödja Karlstads Slalomklubb?

För att kunna utveckla en bra verksamhet behöver vi pengar. Vi behöver tex investera i material till skidskolan, tränings- och tävlingsgrupperna. Vi behöver även underhålla befintlig utrustning och klubbstugan i Sunne. Vi behöver utbilda och fortbilda våra ledare och tränare. För att klara detta är vi beroende av bidrag och sponsorer.

Kanske arbetar du på ett företag som kan vara intresserade av att sponsra oss?
Guld, Silver eller Brons sponsor?

För mer information kontakta någon i sponsorgruppen på e-post: This is a mailto link

Vi kan erbjuda ert företag:

• Reklam på tränings/tävlingskläder för våra medlemmar

• Reklam på föreningens klubbstuga i Sunne och eller i Bryngfjorden

• Reklam på vår hemsida, nästan 10.000 st besök har gjorts på knappt ett år.

• Företagskvällar med skidåkning.

• Reklam i olika former av klubbinformation och andra former av utskick ex i samband med affischering inför den nya säsongen eller tävlingar.

• Banderoll vid tävlingar

• Plats i programblad

Karlstads Slalomklubb är öppen för alla som gillar skidåkning. Vi har idag ca 500 medlemmar, varav de allra flesta består av barn och ungdomar från 4 - 16 år. Föreningen har skid-, snowboardskola, träningsgrupper och ungdomar som deltar i tävlingsverksamhet.

Vårt mål med verksamheten är

• Att ha en bred skidkole-/träningsverksamhet med många yngre
    och äldre aktiva samt många kompetenta ledare
  • Att alla ska känna sig välkomna, känna gemenskap och trivas i vår klubb
  • Att genom att åka skidor, träna och tävla tillsammans utvecklas både fysiskt och socialt
  • Att så många som möjligt ska vilja fortsätta vara aktiva högt upp i
    åldrarna
  • Att vi ska ha åkare i Sverigetoppen.

Vi har, medlemsmässigt, under de senaste åren växt enormt mycket, vilket vi är oerhört glada och stolta över, men självklart medför detta även utmaningar. För att kunna utveckla en bra verksamhet behöver vi även finansiella medel. Vi behöver t.ex. investera i material till skidskolan, tränings- och tävlingsgrupperna. Vi behöver även underhålla befintlig utrustning och klubbstugan i Sunne. Vi behöver utbilda och fortbilda våra ledare och tränare. För att klara detta är vi beroende av samarbetspartners.

Vi vill erbjuda dig möjligheten att synas i en positiv miljö, samtidigt som du givetvis bidrar till att ungdomar kan erbjudas en bra verksamhet som även ges möjligheten till att utvecklas

Karlstads SLK vill ha verksamhet från de minsta till de bästa!

Uppdaterad: 2016-09-27 08:44
Skribent: Tony Larsson

GULDSPONSORER

SKYLTSPONSORER

BengtMartins

Karlstads SLK Tackar de företag som stöder vår verksamhet.
Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång 80st aktiva i träning och tävlingsverksamhet, 200st barn i skidskolan, utbildning av våra ledare och inköp av materiel mm som behövs.

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor