Hoppa till sidans innehåll
stjärna

Rotrenovering av hemsidan

03 OKT 2018 20:48
Sidan innehåller just nu lite gammal skåpmat och inom kort kommer vi uppdatera all info. Klickar ni på stjärnan på förstasidan så får ni info om allt som händer.
För er som är nya i klubben så har vi vissa "regler" för infoflödet. Läs vidare
  • Uppdaterad: 03 OKT 2018 20:48

Information är svårt! Var hittar man info?

 Här är stjärnan!

 

Träningsinfo hittar ni via vår Twitter. Man kan läsa på hemsidan alternativt skapa ett eget Twitterkonto och adda sin grupp. På så sätt får man uppdaterad info kring träningstillfällen, ändringar pga av väder osv.

 

All viktig info ska alltid finnas på hemsidan kslk.se, men kan komma att kopieras till Facebooksidan för att få spridning. Man kan också följa hemsidan för att få aktuell info till sin mail.

 

Facebook och Instagram används endast för att skapa gemenskap och för att lättare kunna lägga upp bilder och berätta lite om vad vi håller på med just nu, aktiviteter under helgen osv. Om man vill lägga in något är det enklast om man lägger in själv, men meddela admin för att det ska kunna delas i flödet. Alternativt skicka bilder till 070-3195954 och berätta lite om bilden. Här är allt intressant, inte bara prestation och prispallsbilder utan även det runtomkring. en känsla, lite manchester, en fika i backen, ja ni fattar...Ni finner länkar här på sidan till alla sociala medier.

Framförallt är det viktigt att vi visar upp aktiviteterna vi genomför - gärna i realtid. Jag ser statistiken och bilder går alltid hem!

Skribent: Eva-Lena Axelsson
E-post: Adressen Gömd

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info