Hoppa till sidans innehåll
Karlstads Logga

Alla behövs i klubben

08 MAJ 2013 10:20
Som ni alla vet så krävs det att vi hjälps åt för att klubbens drift ska fungera. Är vi fler blir bördan mindre på var och en. Här nedan följer en lista på vad som kan behövas för resurser inför nästa säsong.

Anmäl ert intresse till This is a mailto link, eller ring Eva-Lena för mer info 054-560131
  • Skapad: 08 MAJ 2013 10:20

KBAB-kvällar: Carina Bäccman, Lovisa Carlsson är ansvariga men behöver hjälp med genomförandet, alltså hjälpa till så att KBABs hyresgäster får pröva på att åka skidor vid några tillfällen (ca 5), ta sig upp i lift, få på sig skidor osv. Genomförs vardagkvällar.

 

Bidrag: Söka bidrag från bla kommunen, sätta sig in i vilka bidrag som är sökbara, bevaka, Tony Larsson finns som stöd initialt

 

Tävlingsorganisatör: Administration och projektledare i arrangemangen, dock inte tävlingsledning!

 

Stugansvarig: Fredrik Tegnhed är ansvarig, det behövs hjälp för att driva projekt, reparationer och byggnationer, underhåll, inköp, städlista

 

Sponsringskommitté: Finns ingen ansvarig idag, skulle behövas 2-3 personer som vårdar existerande sponsorer och få in några nya exempelvis till kläder och skyltar i Bryngfjorden

 

Idrott-online: Här behövs en person som sätter sig in i och utbildar sig i programvaran.

 

Hemsidan och E-post bevakning: En engagerad person som gillar information

 

Idrottslyftet, FIS-licens: Kan vara samma person som jobbar med Idrott-online eller hemsida

 

Festkommitté: 2 personer som ansvarar och genomför exempelvis after-ski, KM, säsongsavslutnignar och andra trevligheter i klubben.

 

Sedan vill vi ju självklart att alla medlemmar finns med och anmäler sitt intresse när klubben anordnar tävlingar och andra arrangemang.

 

 

Skribent: Eva-Lena Axelsson

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info