Hoppa till sidans innehåll
Karlstads Logga

Liftkort SkiStar

11 JUL 2019 16:20
Liftkort SkiStar säsongen 19/20!
  • Uppdaterad: 11 JUL 2019 16:20

Alla aktiva i slalomklubbar erbjuds även i år att köpa SkiStar All, ett liftkort som gäller i samtliga SkiStar-anläggningar för säsongen 2019-2020. Ungdomar får 40% rabatt och vuxna 15% rabatt på ordinariepriser.

För att kunna ta del av erbjudandet så måste man antingen anmäla sig till Värmlands Alpina, om man är med i deras träningsverksamhet, eller så till klubben. Klubben kommer att lämna in en lista till SkiStar på de som anmält sig till klubben för liftkort. Värmlands Alpina lämnar en lista för de som anmält sig dit.

Hur man köper liftkorten?

Karlstads SLK kommer att få en kampanjkod som vi skickat ut till alla som anmält sig för att köpa liftkort genom klubben. Med kampanjkoden laddar och betalar var och en sitt eget liftkort på SkiStars hemsida under perioden 23/9 – 6/10. Köper man liftkort efter detta datum är det ordinarie pris som gäller. Vilka åldrar som gäller för säsongskort och liftkort framgår av SkiStars hemsida: www.skistar.com

Om man deltar i Värmlands Alpinas verksamhet anmäler man dit och om man inte gör det anmäler man till Karlstads SLK på följande adress:

-          Anmälan sker till This is a mailto link senast den 16 september 2019.

Vid anmälan ange följande:

-          Namn på den/de som ska ha liftkort

-          Födelseår på den/de som ska ha liftkort

-          Telefonnummer och mejladress

Vid frågor ring Björn 070-2521144 eller maila på adressen ovan.

Skribent: Eva-Lena Axelsson
E-post: Adressen Gömd

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info