Hoppa till sidans innehåll
Foto: EVAX skidskolebilder

Igår hade KSLK skidlärarteori på schemat!

14 JAN 2014 17:39
Många föräldrar visade stort engagemang i att lära sig positioner, olika tekniker och andra nyttigheter, för att i sin tur lära sina barn att åka på ett självständigt och säkert sätt!
Utbildningen är mycket uppskattad och återkommande varje år.
På söndag fortsätter utbildningen "live" i Bryngfjordens skidbacke, och då får man öva praktiskt och se att "det fungerar faktiskt"!
  • Skapad: 14 JAN 2014 17:39

Skidskolekommittén gör ett strålande jobb som vanligt, och vi vill gärna fylla på med "nya" föräldrar så att skidskolan lever vidare framöver. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda så många ungdomar i Karlstad med omnejd möjligheten att få lära sig åka skidor. En fritidssysselsättning som man har glädje av hela livet, oavsett om man väljer att tävla, träna eller "bara" åka för nöjes skull!

Att lära sig att åka skidor är mycket ett föräldraansvar. Vi är alla föräldrar till någon som tränar eller tävlar i klubben. Om du vill veta mer om hur du kan hjälpa till att driva skidskolan vidare i klubben, kanske med administration, svara på mail och frågor, eller någonting annat, så hör av dig till Eva-lena Axelsson, sekreterare i KSLK, This is a mailto link, så berättar jag mer!

Skribent: Eva-Lena Axelsson

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info