Hoppa till sidans innehåll

Familjelägret är inställt på grund av snöbrist!

25 NOV 2014 13:21

Familjelägret inställt!
Eftersom Lindvallen inte öppnar till helgen pga. snöbrist måste vi tyvärr ställa in vårt familjeläger.
  • Skapad: 25 NOV 2014 13:21

Det var många anmälda till lägret och tanken var att vi skulle lära känna varandra över träningsgrupperna. Vädrets makter råder vi inte över och vi får hoppas att vi kan ha ett läger nästa år.

Det är nu upp till varje grupp att ordna läger/träningsdagar när snön kommer.

Tandådalen kommer att ha öppet med begränsad möjlighet till friåkning under lördag och söndag. Var och en får boka sitt eget boende och liftkort om man vill åka skidor. Eftersom som våra grupper tränar i olika backar är det svårt att få ihop en klubbkänsla under säsongen.

Min förhoppning är att så många som möjligt använder vår klubbstuga i Sunne och att vi kan träffas där. Dessutom har vi även under säsongen vår återkommande tävling i Sunne. Den 7 och 8 februari 2015 arrangerar klubben en farthelg i Sunne. Lördagen har vi träning och på söndag tävling. Jag hoppas att så många som möjligt vill vara med och hjälpa till att ordna en trevlig och för våra ungdomar utvecklande helg. Mer information kommer. 

 

Vi ses i backarna när snön kommer

 

Björn Hofstedt 

Skribent: Eva-Lena Axelsson

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info