Hoppa till sidans innehåll

Vilken häftig syn i Bryngfjorden, nu är skidskolan igång!

14 JAN 2013 21:12
Härligt att komma på besök i Bryngfjorden på måndag kväll. Parkeringen full med bilar...
  • Uppdaterad: 14 JAN 2013 21:17

Vilken häftig  syn i Bryngfjorden, nu är skidskolan igång!
Härligt att komma på besök i Bryngfjorden på måndag kväll. Parkeringen full, bilar står efter sidan på vägen in, 85 bilar när jag räknar. Full rulle i backen, grupper på olika ställen, föräldrar som agerar lift för de allra yngsta. Liften full med duktiga barn som inte verkar ha gjort annat än åkt lift, skidor eller snowboard. I värmestugan finns det barn o föräldrar som tar sig en kort paus med lite choklad.
Nya västar på alla barn o ledare vilket känns roligt att vi fått möjlighet till med hjälp av Branäs Skidanläggning. En del figurer fanns också uppsatta i backen för att göra det roligare för barnen och det kommer mera figurer. Ulrika styr o ställer så allt flyter på välplanerat.      

Tack till Ulrika som huvudansvarig och alla föräldrar som ställer upp som ledare som gör detta möjligt att vi kan ha över 200 barn i skidskolan.  
Lycka till med fortsättningen från Ordförande Tony Larsson

Skribent: Tony Larsson

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info