Hoppa till sidans innehåll

Vinterfritids i Bryngfjordsbacken

11 FEB 2013 20:54
Karlstads Slalomklubb i samarbete med Bryngfjorden Golf AB (driftsansvariga för backen), Värmlands Idrottsförbund och Idrottslyftet bjuder in alla mellanstadier och högstadieelever till Vinterfritids i Bryngfjordens Skidbacke Vecka 5-8.


  • Skapad: 11 FEB 2013 20:54

Vinterfritids i Bryngfjordsbacken

 

Karlstads Slalomklubb i samarbete med Bryngfjorden Golf AB (driftsansvariga för backen), Värmlands Idrottsförbund och Idrottslyftet bjuder in alla mellanstadier och högstadieelever till

Vinterfritids i Bryngfjordens Skidbacke.

Syftet är att så många som möjligt ska få tillfälle att prova på utförsåkning, få möjlighet till en aktiv fritid utomhus och träffa kompisar från andra skolor.

 

Tidpunkter:

Vecka 5, 6, 7 och 8

Måndagar, onsdagar och torsdagar.

15.00 – 17.00

Tack vare samarbetet mellan ovan nämnda organisationer så är åkningen kostnadsfri för den enskilde på de angivna tiderna.

 

För de som inte har egen utrustning så finns det slalomskidor, pjäxor och hjälmar att låna vid dessa tillfällen, utrustningen finns i olika storlekar och längder men i en begränsad mängd. Det går inte att förboka utrustningen, först till kvarn gäller. Efter klockan 17 på onsdagar går det att fortsätta åka till 21 men då är det avgift för liftkort och hyra. För priser se www.bryngfjorden.com

 

All åkning sker på egen risk och under SLAO regler. www.slao.se

 

Välkomna

Skribent: Tony Larsson

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info