Hoppa till sidans innehåll

Ski Sunne Race genomfört med bravur!

26 FEB 2017 19:14
Nu är tävlingshelgen till ända och vi kan återigen konstatera att vi gjorde det igen!
  • Skapad: 26 FEB 2017 19:14

Tack alla funktionärer från start till mål, från sekretariat till kafeteria och nummerlappsutdelare! Det är mycket som ska klaffa en sån här helg.

I dag utmanades vi av vädergudarna som hade bjudit på ett lager blötsnö i backen som systematiskt fick plogas åt sidan så inte våra ungdomar skulle skada sig i någon vall. Trots att vi fick senarelägga starten flöt allt på så vi kunde sluta enligt planen.

All teknik fungerade och våfflorna smakade som de skulle. Det känns tryggt att vi har så många "rävar" som har varit med länge, men samtigt oerhört roligt att så många nya tar plats på positioner som tidtagare, tävlingssekreterare, starter osv! Klubbens tillväxt talar för sig själv även i startlistorna och det är kul! 

Många bra prestationer av både stora och små deltagare! De är att väldigt små de där U8:orna, men tuffa!

Sist men inte minst vill vi tacka Ski Sunne för att vi fick genomföra tävlingen trots sportlovstider, våra sponsorer, de tappra skidgymnasister från Torsby som tålmodigt var för-och efteråkare båda dagarna (de kryddade väntan med att ha en egen inbördes tävling), de ställde även upp som prisutdelare och tack till de som skänkt priser för utlottning, tack, tack!

Vi ses kanske nästa helg igen, på Värmlandsslalom!

Skribent: Eva-Lena Axelsson
E-post: Adressen Gömd

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info