Hoppa till sidans innehåll

Viktig info från årsmötet!

Kommittéarbete i KSLK

03 OKT 2016 19:19
Som alla ideella föreningar bygger KSLKs verksamhet på frivilligt arbete. Klubben har sedan länge ett antal kommittéer som skall ansvara för verksamheten, organisera den och rapportera till styrelsen. Styrelsen avgör vilka kommittéer som skall finnas
  • Uppdaterad: 03 OKT 2016 19:27

Läs mer och anmäl dig till kommittéarbetet i KSLK nedan:

För närvarande finns följande kommittéer:

 

-Administration (kassör, medlemsregister, hemsida)

-Anläggning (klubbstuga, reklamskyltar i bl.a. Bryngfjorden m.m.)

-Bidrag (Söka bidrag SISU, Idrottslyft, kommun m.m.)

-Skidskola (för mer info se hemsidan)

-Sponsring (Anskaffning av nya sponsorer och kontakt med befintliga. Paketera erbjudanden.)

-Träning (Tränare, materialansvariga m.m.)

 

Styrelsen har beslutat att utöka med följande kommittéer:

 

-Tävling (Organiserar våra tävlingar och har koll på tekniken som behövs för dessa)

-Fest och klubbaktiviteter (såsom skidbytardagar, introduktionsdagar, familjeläger m.m.)

 

 

Vi i styrelsen tror att sammanhållningen i klubben blir bättre när medlemmarna träffas och jobbar tillsammans. Om fler deltar i arbetet blir dessutom den insats som var och en behöver bidra med mindre. Det har alltid varit relativt svårt att tillsätta samtliga poster i kommittéerna och på senare tid har det på styrelsemötena gått åt allt mer tid till att försöka tillsätta ansvariga och medhjälpare till dessa. Vi behöver därför få en större medverkan från medlemmarnas i klubbens arbete.

 Genomförande:

 På årsmötet gavs styrelsen i uppdrag att planera verksamheten för nästa verksamhetsår. För att öka bemanningen i kommittéerna ovan har styrelsen formaliserat ett arbetskrav för medlemmarna. För varje familj med aktiva barn måste minst en förälder vara tillgänglig för jobb i styrelsen, som tränare eller i någon kommitté.

 Under detta dokument finner ni en länk till en enkät där ni kan anmäla ert intresse för arbete i de olika kommittéerna. Man kan anmäla intresse för arbete i en eller flera av kommittéerna. Sista datum för intresseanmälan är den 15:e oktober. Därefter tillsätter styrelsen tre till fem personer till varje kommitté. Det blir sedan varje kommittés ansvar att organisera sitt arbete, tillsätta en sammankallande och rapportera till styrelsen. Genom att anmäla intresset i enkäten så ökar chansen att ni får jobba med det ni är bra på/intresserade av.

 För de medlemmar som inte bidrar till klubbens arbete enligt ovan har klubben inte möjlighet att tillhandahålla de förmåner som klubben tillhandahåller i form av tillgång till klubbstuga, billiga liftkort i Sunne m.m.

 Vi i styrelsen tror att detta kommer att få följande positiva effekter för KSLK:

 

-Vi kommer att kickstarta ett antal halvsovande kommittéer och öka verksamheten i dessa

-Vi kommer att öka samvaron och gemenskapen i föreningen i och med att medlemmarna träffas mer och arbetar tillsammans. Ju fler desto roligare….

-Vi kommer att förbättra möjligheterna till ”generationsväxling” på olika platser inom klubben och få lättare att rekrytera till styrelsen

 

Anmäl ditt intresse här:

Länk till formulär

 

 

Skribent: Eva-Lena Axelsson
E-post: Adressen Gömd

                 

       

                                   

 

    

    

Karlstads SLK tackar de företag som stöder vår verksamhet. Stödet är uppskattat av oss, vi behöver detta för att hålla igång alla våra aktiva medlemmar i skidskola, träningsgrupper och tävlingsverksamhet! 

Postadress:
Karlstads SLK - Skidor
-, Box 378
65109 Karlstad

Besöksadress:
-, -
65109 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info